Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

társadalomkritika és gazdaság

Üdvözlet

2008/07/17. - írta: ardywal

Sziasztok!

 Régóta fontolgatom, hogy az engem jobban érdeklő témákról, különösen azokról, amelyek igazából mindannyiunkat érintenek, az összegyűlt gondolataimat leírjam, megosszam. Amiért ezt a blogot létrehoztam, az elsősorban a közéletet és ehez szorosan kapcsolódóan, a világunk energia és környezeti problémáit próbálja bemutatni egy új nézőpontból, ami eddig egészen biztosan nem kapott nyilvánosságot. A kettő közötti kapcsolat némely témákban nyilvánvaló, de talán mégis jobb lett volna ezeket szétválasztani, tehát erre később még sor kerülhet.

Remélem szórakoztató, vagy elgondolkodtató lesz. A jövőben, amennyiben lesznek arra jelentkezők szivesen veszem más szerzők megjelenését is. És természetesen szivesen veszem ha építő jellegű kritikák érnek. Ha nem építő jellegű kritikák jönnek, annak ugyan nem fogok örülni, de tudomásul veszem, és igyekszem felmérni ami abból tanulható.

Ardywal

 

 

Címkék: bemutatkozó
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ardywal.blog.hu/api/trackback/id/tr47573123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vattafák 2008.12.07. 16:51:01

van itt piaci rés, hajrá!
süti beállítások módosítása